Nieuwe directeur Groupcare

Hans Pepers is de nieuwe directeur van Groupcare (voorheen Groepscare). Groupcare ontwikkelt, bouwt, financiert en belegt in zorgvastgoed. Met Hans Pepers halen ze iemand in huis die ervaring heeft aan zowel de private- als de publieke kant van zorgvastgoed.

Hans Pepers: ‘ik heb er veel zin in. Er ligt al een uitgebreid netwerk vanuit de Groepscare – periode. Ik denk dat ik met mijn expertise en kennis iets kan toevoegen aan Groupcare. Voor zorgprofessionals en zorginstellingen kunnen wij het perfecte alternatief zijn voor bancaire financiering of het alternatief voor de samenwerking met een woningbouwvereniging. Neem gerust contact op met mij zodat wij ons over uw vastgoedvraagstuk kunnen buigen’.

Hans Pepers was manager van de afdeling vastgoed Siza, dat zorg en dienst verleent aan mensen met een handicap. Hij werkte bij Siza onder andere aan de herontwikkeling Het Dorp, een bijzondere wijk in Arnhem voor mensen met een ernstige lichamelijke of meervoudige handicap. Pepers heeft een achtergrond in bouwkunde en bestuurskunde en werkte eerder bij onder meer als planontwikkelaar bij Dura Bouw Houten en als ontwikkelingsmanager bij CRA vastgoed en bij stichting Dichterbij als manager huisvesting en facilitaire voorzieningen.

Groupcare
Share
This